Vælg Kategori
CV - Per W. Stryger
Nyhedsbreve
Referencer
Artikler om ...
Vinselskaber
VinAvisen
Pressen
Tyske vinårgange
Korte nyheder
Filosofien bag ...
Riesling og Co.
Vinmesser
Månedens Restaurant.
Månedens vinhandler.
VDP
Vinsmagning
Prislister
Vinsmagesæt
Vinkælderen
Det romantiske rejseland
Konsulenter.

Det digitale arkiv
.
Pressen

Her ser du fra 1 til 19 ud af 19 emner

Den danske vin er blevet voksen
På bare ti år er der kommet mange vinavlere i Syd- og sønderjylland. Vinbonden Jens Wichmann fra Agerskov og P4-vineksperten Per Stryger i dyb koncentration ved blindsmagningen i studiet. Torben Ølholm stod på sidelinien og styrede slagets gang.

Download PDF Fil - Tryk her
Den gamle julepunch
Der var engang hvor punchen duftede i de gode borgerlige stuer i Danmark. Så kan vi mon ikke her ved juletid genopdage den gamle punch? Lørdag formiddag på P4 kunne Per Stryger, som den vinkyndige han er, give to spændende bud på en opskrift. Udsendelsen blev styret af Torben Ølholm.

Download PDF Fil - Tryk her
Smagen af terroire med Claus Meier
Per Stryger og Claus Meier deltog i seminar omkring terroir i tysk vin. Jordbunden giver smag til den enkelte vin - tysk forsker dokumenterer et omdiskuteret begreb et godt glas. Desuden deltog Andrea Bauer, Dr. Ulrich Fisher med vine fra bl.a. Basserman-Jordan, Rebholz og Christmann. Se udsendelsen på http://www.fyens.dk/article/1041016:Vin--Smagen-af-terroir

Download PDF Fil - Tryk her
Kongevin til kongehuset
Der var dækket op til buffet, da kronprins Frederik og kronprinsesse Mary kom til den tyske efterskole i Tinglev. I flere retter var der tænkt på kronprinsessen både blandt fiskeretterne og desserterne. Kronprinsparret og de andre inviterede gæster kunne mæske sig i en dejlig buffet hvortil Vinum Bonum serverede en Riesling Spätlese fra Weingut Egon Schmitt. Den vin nød kronprinsesse Mary under hele middagen.

Download PDF Fil - Tryk her
Vinselskaber - den nye måde at købe vin på
Vinselskaber, er vinsalg udformet som et homepartys. Det vil sige du smager før du køber. Hvordan, prisen, selskabet trin for trin, tips til værtinden, vinklubben Carpe Vinum, smagekasser, generelle spørgsmål og andres mening. Læs selv resten på hjemmesiden.

Download PDF Fil - Tryk her
Vin med punch i
P4s vinekspert Per Stryger gav lørdag formiddag på P4 flere bud på "alt andet end gløgg". Til overflod får du hele historien om de varme sager med. Franskmændene har ”Vin Chaud”, tyskerne har Glühwein/ Feuerzangenbowle, svenskerne deres glögg og englænderne holder på punchen/Toddy. Glædelig jul ønsker Per Stryger og Torben Ølholm!

Download PDF Fil - Tryk her
Weingut Egon Schmitt & Martinshof
Tysk rødvin - en opdagelse værd. For år tilbage var tysk rødvin ikke noget man talte om. Nu er det på alles læber. Det er et produkt der hele tiden forbedre sig og vinder terræn hele tiden - også hos eksperterne. Læs her hvad de synes om rødvinene fra Weingut Egon Schmitt og Weingut Martinshof fra Vinum Bonum.

Download PDF Fil - Tryk her
Mousserende vin med Per W. Stryger på P4
Det bobler. Det er skønt. Og skal kvaliteten være i orden, er det desværre også dyrt. Men der er udveje. Hvad med at prøve en tysk Sekt? Udsendelsen blev bragt sammen med Torben Ølholm.

Download PDF Fil - Tryk her
Papvin rammer plet - Per W. Stryger på P4 Syd
Pragtfuld papvin: Engang var det store hit 1 liters kartonvin, men nu er det meget naturligt blevet bag-in-box. De holder sig bedre, kan ”skjules” i smarte vindispenser og så er pris/kvalitetsforholdet mange gange i orden. Udsendelsen blev bragt sammen med Torben Ølholm.

Download PDF Fil - Tryk her
Spinat og vin i DR SYD.
Det er svært det der med at sætte vin sammen med spinat, der jo har det syreindhold, den har. Men se her hvad vores vinekspert Per Stryger mener, efter at have lyttet til køkkenchef Rikke Bæks forslag til en spinatforret/salat. Udsendelsen blev bragt sammen med Torben Ølholm.

Download PDF Fil - Tryk her
Asparges og tysk vin i DR SYD
I lørdagsprogrammet den 5. maj gik vor vinekspert, Per Westphal Stryger fra Vinum Bonum i clinch med et af de store vinproblemer: Hvilken vin kan man sætte sammen med asparges - de være sig grønne eller hvide? Han anbefalede bl.a. Silvaner fra Weingut Bickel-Stumpf, men der er mange andre gode forslag her. Studievært: Torben Ølholm.

Download PDF Fil - Tryk her
På lammejagt i køledisken med Per Stryger.
Til daglig er han luftkaptajn og i sin fritid går han entusiastisk op i mad og vin. Særligt de i Danmark så oversete tyske vine har hans interesse. Og denne lørdag var han på en bunden opgave i Sønderborg: Lam og en tilhørende vin. Studievært: Torben Ølholm.

Download PDF Fil - Tryk her
Per W. Stryger i DR SYD
Per Stryger hyggede sig og gav sig god tid ved Netto's hylder i Østergade i Sønderborg. Det endte med en californisk rødvin. Studievært: Torben Ølholm.

Download PDF Fil - Tryk her
DR SYD servere honningandebryst.
Og her har du så opskriften på den ret, som luftkaptajn Per Stryger skulle finde vin til lørdag formiddag på P4. Den er ret så tillokkende. Studievært: Torben Ølholm.

Download PDF Fil - Tryk her
Engelsk julepunch - Torben Ølholm P4 Syd
Den engelske Julen Punch er en varm punch, der er perfekt til julehøjtiden. Rom og rødvin er sat sammen med en te, efter dit valg, selvom jeg ville foreslå noget mere almindeligt, så som en grøn eller Earl Grey te.

Download PDF Fil - Tryk her
Weingut Neiss kommer til Danmark
Her er den oprindelige tekst, der blev sendt til Vinavisen.dk. Den giver et mere dybdegående indblik i baggrunden for meddelsen på nettet.

Download PDF Fil - Tryk her
Weingut Neiss kommer til Danmark
Ny vingård komme ind i den danske vinbranche. Vinum Bonum starter importen af vin fra Weingut Neiss. Blev publiceret i Vinavisen.

Download PDF Fil - Tryk her
Riesling fra Weingut Bickel-Stumpf
Bladet "The fine wine review 2007" nummer 116 vurderede Rieslingen fra Johannisberg til 92 (+)/A-. Læs det hele her.

Download PDF Fil - Tryk her
Historie bag Bickel-Stumpf
En lille avis med en artikel om vinmarkerne skrevet af datteren Malenie og et par billeder af både hende smat Matthias. Det er vingårdens børn og er markeret med rød og blå cirkel. Et spændende tilbageblik. God fornøjelse.

Download PDF Fil - Tryk her

Her ser du fra 1 til 19 ud af 19 emner

Download
Acrobat Reader
Tryk på knappen herunder