Vælg Kategori
CV - Per W. Stryger
Nyhedsbreve
Referencer
Artikler om ...
Vinselskaber
VinAvisen
Pressen
Tyske vinårgange
Korte nyheder
Filosofien bag ...
Riesling og Co.
Vinmesser
Månedens Restaurant.
Månedens vinhandler.
VDP
Vinsmagning
Prislister
Vinsmagesæt
Vinkælderen
Det romantiske rejseland
Konsulenter.

Det digitale arkiv
.
Nyhedsbreve

Her ser du fra 1 til 7 ud af 7 emner

Asparges og tysk vin - Maj 2007
At sætte asparges og vin sammen har igennem tiderne voldt mange problemer, men nu er løsningen der. Drik hvidvin fra de kolde dyrkningsområder, så som Tyskland, da rødvin vil kollidere ubehageligt med den delikate bitre syre/smag. Prøv en Franken Silvaner fra Weingut Bickel-Stumpf.

Download PDF Fil - Tryk her
Vinsmagning. Minimum bøvl/maksimal nydelse - November 2006.
Her i november udgaven beskriver jeg, hvordan I afslappet kan sidde derhjemme og lave jeres egen "vinsmagning". Dermed er I selv "smagsdommere". Husk at få udleveret en vinbeskrivelse af din lokale vinhandler.

Download PDF Fil - Tryk her
Danmarks spisekammer - August 2006
Vinum Bonum har i anledning af sit jubilæum inviteret medarbejderne til Danmarks nok største vingård på Bornholm. Samtidig blev det til både kultur og kvalitetsmærket gastronomiske oplevelser. VB gør noget for gode råvarer.

Download PDF Fil - Tryk her
Er danskerne til kvalitet? - April 2006
Danskerne vil gerne have kvalitet, men vil de også betale for det? Hvad er god vin og råvarekvalitet? Find svar på flere spørgsmål i nyhedsbrevet.

Download PDF Fil - Tryk her
Dessert- og mousserende vine - December 2005.
December måned "råber" næsten på dessert og mousserende vine. Det er noget tyskerne ved en masse om især inden for de ædelsøde vine. Hvorfor er de så dyre eller er de?

Download PDF Fil - Tryk her
Tyske rødvine - Oktober 2005
Der dyrkes mere og mere rødvin i Tyskland, men hvorfor og er de overhoved lige så gode som den fra Frankrig?

Download PDF Fil - Tryk her
Riesling - August 2005
Riesling, og især den tyske, er kongen indenfor de hvide druer. Hvorfor er den det? Hvorfor er tyskerne bedst til at dyrke denne drue?

Download PDF Fil - Tryk her

Her ser du fra 1 til 7 ud af 7 emner

Download
Acrobat Reader
Tryk på knappen herunder