Forord
Vinsmagning/foredrag
Vinseminar med rejse
Winemakers dinner
Vintjener for en aften
Menu foreslag
Transport
Prispolitik
Prisidé.
VB Kundekort
Vinselskaber


Forord Udskriv side

Indholdsfortegnelse
  • Den gode vinoplevelse.
  • Vinsmagning og vinforedrag.
  • Vinseminar med rejse.
  • Winemakers dinner.
  • Vintjener.
  • Referencer.
  • Prisen.

©


Den gode vinoplevelse

Behøver det hele være så heavy? Kan man ikke bare drikke vinen og nyde den uden at skulle tænke på den eller tale om den? Vær med til ”Alt om tysk vin – på et øjeblik.”
Læs mere her ...

Her hos Vinum Bonum giver jeg også tilbud på andet end god vin. Nemlig en anderledes, god vinoplevelse.

”Den gode vinoplevelse” kunne gå ud på Vinsmagning/foredrag, dynamisk vinseminar med en afsluttende rejse til en vingård, Winemakers dinner og endelig vintjener for en aften. Alle emnerne kan findes ude til venstre.

Download folderen her ...

Download prisoplæg til vinsmagning mm. her ...

Download priser på tilbehør her ...

Gå tilbage til begyndelsen

Vinsmagning og vinforedrag
Vinsmagningerne er målrettet den givne lejlighed. Det betyder, at du selv kan bestemme, hvilket indhold smagningen skal have. Det kan for eksempel være Tre hvide eller røde, Det ”ukendte” rødvinsland, Tre tyske distrikter eller den samme vin til tre forskellige slags mad.

Hvis du ønsker, at smagningen skal kombineres med en spændende menu, kan dette arrangeres.

En væsentlig del af Vinum Bonums aktiviteter er afholdelse af vinforedrag, hvor mere teoretisk viden ”blødes op” med gode relevante eksempler på kvalitetsvine fra de relevante områder.

Arrangementerne afholdes typisk hos dig f.eks. virksomheder, private selskaber eller klubber.

Ved alle vinsmagninger kan kunderne få VBs kundekort.
Læs mere om fordelene her ...

Gå tilbage til begyndelsen

Vinseminar med rejse.

Det dynamisk vinseminar foregår i afslappende og hyggelige omgivelser. Det kan efter dit ønske blive afsluttet med en tur på en vingård, som jeg kender godt.
Seminaret kan, hvis du ønsker det, blive suppleret af elektroniske nyhedsbreve omhandlende forskellige relevante tyske vinemner.

Gå tilbage til begyndelsen

Winemakers dinner.

Vinum Bonum kan arrangere en aften på en restaurant efter dit valg, hvor en forrygende menu vil blive sammensat i samarbejde med kældermesteren fra en af mine vingårde i Tyskland.

Gå tilbage til begyndelsen

Vintjener
Det skal oplyses, at jeg ikke er sommelier, men en med en sund indstilling til vin, og hvad den burde koste. Altså vin- og mad- oplevelser til rimelige penge.

De vil få en totaloplevelse af mad, vin og god behandling i Deres behagelige omgivelser. Hermed vil maden blive en uforglemmelig oplevelse.

Gå tilbage til begyndelsen

Referencer.
Danfoss Nessie med Peter Mads Clausen i spidsen til vinsmagning på Sønderborgs største restaurant med efterfølgende "Wine Tasting Menu". En oplevelse der kunne sammenlignes med en winemakers dinner.
Læs mere her ...

Gå tilbage til begyndelsen

Prisen

Det er svært at sætte en fast pris på de forskellige services. Derfor er det bedst at du kontakter mig personligt for, at vi i fællesskab kan sammensætte et produkt, der netop passer til dig.

For at få et generelt overblik så se under punktet ”Prisidé ”  ude til venstre

Gå tilbage til begyndelsen