Vælg kategori
Generelt
Vinmyter
Helbred & Vin
Servering
Spørg VB om vin
Lagring
Terminologi
Vin & mad
Råvarer
Vinkælderen
Om VBs producenter
Homeparty
Tilføj ny kategori
Fejl på udskrifter

Links
FAQ 1 - ID : 73
Spørgsmål : Hi Per Håber du kan hjælpe mig.. Jeg har inviteret, venner og familie, til Brunch (champagnebrunch) men pengepungen rækker ikke til champagne så.. Der vil være både sødt, salt frugt og ost.. har du et godt råd? Venlig hilsen Ann-Marie
Svar : Beklager det sene svar. Det er lidt svært at sætte en mousserende vin til de smagspallet. Jeg vil dele op så jeg køber en lavet på Riesling til osten og så f.eks. en sprumente fra Italien til de lidt mere søde. Brug den tørre som velkomst og de første retter (også osten) og slut af med den halvtørre (det mange kalder søde). God fornøjelse

FAQ 2 - ID : 92
Spørgsmål : Kan du sige hvilken type vin, der egner sig bedst til røget laks?
Svar : Riesling med restsødme

Søg i FAQ


Send spørgsmål
Har du et typisk spørgsmål ( FAQ )
til Vinum Bonum ?

TRYK HER