Forhandlere
Restaurationer
Producenter
Vinregioner
Vininformation
Pressen
Tysk gastronomi
Rejselandet Tyskland
Vinklubber
Økologi
Råvare
Samhandels partnere
Livsstil
Diverse
Portaler

Linkoversigt : Rejselandet Tyskland

65 ferie. (DK)
I over 30 år har 65-Ferie været en del af det danske rejsemarked. Busrejser er fortsat deres hovedprodukt, men siden 1983 har de også tilbudt deres mange gæster flyrejser til hele verden. På alle rejser med 65-Ferie er der indbygget kvalitet og tryghed, og der er dansk rejseleder på alle rejser.

At rejse er at leve (DK)
At rejse er at leve er en uafhængig rejseportal. Hvor det redaktionelle indhold suppleres med links til hjemmesider med høj informationsværdi.

Dansk Camping Union (DK).
Camping er nøjagtig, hvad man selv gør det til. Uanset alder, erhverv eller indtægt, er der noget for enhver smag. Søg mere information her.

Den tyske ambassade (DK)
Tysk kultur nyder verdensberømmelse - tænk bare på Münchens tre pinakoteker, teatret i Hamburg, festspillene i Bayreuth, gallerierne i Köln og meget andet. Ud over disse berømtheder findes der endvidere mange andre spændende seværdigheder. Prøv selv at gå på opdagelsesrejse!

Det tyske vinkontor (DK)
Generel information om tyske vine, høsten, nyheder og mange flere emner på dansk. Desuden er der mulighed for at bestille brochurene om f.eks. vinfestivaler. Du kan også skrive en mail med evt. spørgsmål.

FDM Travel (DK)
Her er en masse gode råd og tips, så I får en dejlig og velforberedt bilferie. At tage på bilferie i egen bil skal være en fornøjelse hele vejen. Se hvordan du kan gøre køreturen lidt sjovere for jer alle - FDM Travel har masser af gode idéer til bilferie, som de vil dele med dig ...

Goethe-Instituttet (DK)
Goethe-Instituttet er Forbundsrepublikken Tysklands kulturinstitut i udlandet. Læs alt om musik, teater, udstillinger, film og hvad der ellers rører sig i det tyske samfund.

Hansens Camping sider (DK)
Europæisk Camping- og Rejseleksikon - Portal for camping og campingrejser.

NBP - Rejseportaler (DK
En stor rejseportal med fritekst søgning.

Rejsemedicin (DK)
Har du behov for klar besked om vaccinationer på rejsen? Her finder du praktiske råd og information. Deltag i debatterne, læs om din medicin eller spørg lægen, hvis du vil vide mere.

Trafikforhold i Tyskland (DK)
Vær på forkant med trafikken og vejret. Find alle informationerne her.

Tysk turist information. (DK)
Din portal til et væld af rejseinformationer. Det er her du starter, når du skal på ferie i Tyskland. God tur.

Tyskland.org (NO)
En god norsk side til planlægning af ture i Tyskland. Absolut et besøg værd.

Vejret i Tyskland (DK)
Se vejret i de tyske byer inden du tager afsted, så du er godt forberedt på hvad der står dig i vente.

Velkommen til Tyskland (DK)
Rüdesheim er danskernes feriemål nr. 1 ved Rhinen. Det forstår I, hvis I selv har tilbragt solrige dage og hyggelige aftener i den romantiske vinby. I Drosselgasse og de andre smalle gader kan man prøvesmage vin, spise udendørs eller indendørs, danse til live music (mest 60’er og 70’er schlagere), møde andre mennesker og i det hele taget nyde livet. Læs mere her ...