Forhandlere
Restaurationer
Producenter
Vinregioner
Vininformation
Pressen
Tysk gastronomi
Rejselandet Tyskland
Vinklubber
Økologi
Råvare
Samhandels partnere
Livsstil
Diverse
Portaler

Linkoversigt : Producenter

Schloss VAUX
Kåret i det tyske blad DAS SPIEGEL, som en af de bedste mousserende vine i Europa. Har en lang historie, der bringer huset fra Berlin til Rheingau, hvor hovedsædet nu ligger. Huset satse kun på den bedste grundvin og fik på vinmessen på Børsen 2008 stor ro af gæster, kunder og Sommelier.

Weingut Bickel-Stumpf (D + GB)
Nu er turen kommet til Franken, da vi har haft stor efterspørgsel på vine fra denne kolinariske region. Carmen Bickel and Reimund Stumpf har dannet makkerpar og skabt en VDP vingård med en særdeles høj standart.

Weingut Dr. Benz (D)
VB´s producent fra Baden.

Weingut Martinshof (D)
Reinhard Martin tager sig af vinmarkerne, hans søn Achim er den der bestemmer i kælderen imedens moderen, Irm, ordner marketing. Et vineri, der er på vej frem med raket fart. Er med i "den tyske vinguide", der indikere niveauet for vingårdens vine.

Weingut Neiss (D)
Axel Neiss har netop fået sin hjemmeside færdig og her kan du se det flotte resultat. En nyhed der er hilst velkommen bland de mange danske vinelskere.

Weingut Schmitt (D)
Et medlem af "Die junge Pfalz" og er VDP kandidat. Laver et bredt sortiment af gode hvidvine og har fået et hav af priser for sine rødvine. En vingård, der bestemt gør myten om dårlig tysk rødvin til skamme. Værd at smage og besøge.

Weingut Zilliken-Hellershof (D)
VBs producent fra Württemberg.