Den slanke linie med tyske vine. Udskriv side

Indholdsfortegnelse
  • Drik vin og bliv tynd.
  • Drik vin og behold taljemålet.
  • Den fede vinslankekur.

©


Drik vin og bliv tynd.

Så nemt er det nok ikke. Hvis man vil bevare den slanke linje, skal man glemme alt om øl og stærk spiritus. Til gengæld skal man drikke vin. Sådan lyder det glade budskab fra det engelske magasin The International Journal of Obesity.
Desuden har unge mennesker, der nyder vin i stedet for øl, mindre risiko for at få problemer med vægten, når de bliver ældre.

Gå tilbage til begyndelsen

Drik vin og behold taljemålet.

Strammer bukserne, så er det ikke vinen, der skal lægges på hylden. Ifølge Wine Spectator har en undersøgelse på Buffalo University i USA vist, at et par glas om dagen bestemt ikke øger vægten – tværtimod. Folk, der drikker vin, er generelt tyndere end afholdsfolk.

Ca. 2000 mænd og kvinder mellem 35 og 79 år indgik i undersøgelsen, hvor deres drikkevaner blev sat i forbindelse med deres tykkelse. Og det var frem for alt mavens størrelse, der blev undersøgt.

Det viste sig, at de forsøgspersoner, der dagligt drikker vin, havde helt op til 2 cm mindre mave end dem, der slet ikke drikker alkohol.

Gå tilbage til begyndelsen

Den fede vinslankekur.

Vil du tabe dig hurtigt, bør du dog i størst muligt omfang reducere dit alkoholindtag til et eller to glas om ugen.

Årsagen er, at alkohol gram for gram indeholder næsten lige så mange kalorier som fedt. Vores krop er ude af stand til at deponere alkohol, og derfor er den nødt til at forbrænde det, på bekostning af fedtforbrændingen, der sættes ud af funktion, så længe der er alkohol at forbrænde.

Gå tilbage til begyndelsen