Det romantiske rejseland Udskriv side

Det bliver svært at finde en mere hyggelig og romantisk ferieform, end at besøge vinbønder langs de tyske snoede floder.

I magasinet Flyaway skrev jeg om 5 fantastiske turforslag og de kom til at hedder "De fantastiske 5". Læs resten her ...

Ved vinsmagninger/foredrag med VB, vil du automatisk få udleveret et personligt VB kundekort. Med dette kort åbner jeg vingårdenes døre for dig og din nærmeste familie.

Læs mere her om dine fordele ...

Brug motorvejen til at kom hurtigere frem, men så gælder det om at gøre brug af de mindre biveje, der fører igennem de gamle idylliske byer.

Sæt farten og pulsen ned imedens du glider igennem de frodige vinmarker. Højt op ad smalle veje, ned i dybe dale – det er simpelthen et eventyr i sig selv at være dér.Den tyske vinrute.

Den fører dig bl.a. igennem tysklands næststørste vindistrikt, Pfalz – Tysklands Toscana. Når vi i Danmark går mod koldere tider, er der stadigvæk sensommer langs ruten. Figentræerne, kastanierne, citruntræerne, kiwitræerne og så selvfølgelig vinen står i alt sin pragt og tager imod dig med åbne arme. Her får du, der har sans for livets nydelser, skænket uforglemmelige stunder. Skål!

Læs mere her …


Himmelske nydelser i vinlandet Franken.

Omkranset af bjerglandskabet Spessart mod vest, Röhn og Südthüringen mod nord, Steigerwald (skoven) mod øst og Taubertal (dalen) mod syd, ligger Frankens centrum for turisme og industri, Würzburg. Der, hvor Main-floden har formet en trekant, finder vi også Franken regionens vigtigste vin dyrknings område.

Læs mere her …


Rheinhessisk tidsrejse i vinens historie.

Bag de prægtige gamle barokke mure på Oppenheimer vin brugs museum, venter der besøgeren mere end 2000 års vin brugs historie. Ud over gammel vin presser, værksteder og al mulig spændende viden, kan man også finde andre mere kuriøse ting.

Læs mere her …


Vinferie i Mosel iblandt romer og romantik.

Tysklands måske smukkeste og mest besøgte ferie område, er uden tvivl landskabet på den højre og venstre bred af Mosel floden. Regionen byder på utallige seværdigheder, ældgamle kultur monumenter, enestående natur og frem for alt hjertelige gæstgivere, der tager sig kærligt af alle besøgende. For indbyggerne ved Mosel er dette en selvfølge. Uanset om det kun er en weekend tur eller 14-dages ferie, er Mosel altid et besøg værd.

Læs mere her …


Forårs fornemmelser i Pfalz for hele familien.

Pfalz nyder godt af et mediterrant klima, der giver dem det tidligste forår i hele Tyskland. Allerede i marts står mandel træerne i fuldt flor langs vin gaden. Det faldt også i de sol elskende romeres smag. De kom og byggede villaer og vinslotte, plantede mandel træer, kastanietræer og selvfølgelig vinstokke.

Læs mere her …


Gode rejselinks

Nu har du forhåbenligt samlede god appetit til din sommertur til Tyskland. Men hvad med de praktiske detaljer. Prøv at se disse links igennem og følg med i marts tillæget til Flyaway.

Læs mere her …