Smagekasser – God vin i kassevis. Udskriv side

Mange af mine private kunder vil – naturligt nok – lige prøve at smage vinene, inden de køber større mængder ind. I takt med at der løbende kommer flere og nye vine til sortimentet, tilbyder jeg smagekasser, så de som kunde efterfølgende kan købe de vine, som de bedst synes om fra dem.

Skriv til vinumbonum(snabelA)stofanet.dk


Smagekasserne har jeg delt op i tre kategorier ...

Prøvekassen
Denne har jeg lavet til de kunder som ikke har prøvet mine vine endnu, men har brug for et repræsentativt udvalg. Denne kasse kan kun bestilles én gang. Den kan bestå af alt fra 1 til 12 flasker og sammensættes i samarbejde med mig.
Den typiske gennemsnitspris ligger på 75 til 80 kroner pr. flaske alt efter hvor meget rødvin kassen skal indeholde.

Temakassen
Denne kasse bliver tilbudt til eksisterende kunder og indeholder f.eks. Riesling i forskellige prädikater eller tyske rødvine i forskellige kvaliteter. Dette gøres for at give dig en mulighed for netop at vælge den vin som passer til dig og din vennekreds. Denne løsning er beregnet på kunder der målrettet søger efter en bestemt vintype de "mangler".
Prisen pr. flaske kan variere fra 70 kroner og op til hvad du har råd til ...

Sæsonkassen
Produktet indeholder f.eks. sommervine – sekt produceret på forskellige druetyper, Riesling i forskellige kvalitetskategorier og endelig lidt  Weissherbst (Rosé).  Vinene er særligt udvalgt til årstiden. Den sidste kasse er beregnet som et samarbejde.
Prisen kan variere fra 65 kroner pr. flaske og op efter, alt efter dine ønsker.


Hvis du vil slippe for dette ”bøvl” kan du tage den hurtige, men samtidige sikre løsning – Tag de vine med VB kvalitetssegl!

På alle tre kasser gives 20 til 30 % rabat i forhold til vinforretningerne. Alle kasser sendes over hele Danmark mod fragttillæg.

De får endvidere et smageskema og beskrivelser af vinene tilsendt via e-mail.

Ring og bestil i dag – så leverer jeg en god vinoplevelse til dig og dine nærmeste!