Vinkælder for vinkyndige Udskriv side

Smagekasser – “god vin i kassevis”
Mange af mine private kunder vil – naturligt nok – lige prøve at smage vinene, inden de køber større mængder ind.
Læs mere her ...

De digitale kælderbøger
Der findes ret mange kælderprogrammer som holder styr på smagenoterne, holder overblik over hvad der er i kælderen, husker hvilke vine, der er værd at købe igen og nogle kan gemme links til producenterne. Desuden kan du printe en kælderbog eller en vinbog med de vigtigste vine. Lige til at gå til - du skal dog selv taste dine egne vine ind.
Læs mere her ...

Value for money!
Vi danskere bruger nu totalt årligt flere penge på vinkøb end på køb af mælk. Samtidig er forbrugernes ønske om at vide mere om vin steget væsentligt.
Læs mere her...

Blade til din kælderbog.
For at holde orden på dine vine, kan det være nyttigt at have et godt redskab. På denne side finder du alle de informationer som er gode at kunne huske om dine vine.
Hent dem her...

Fejl i vinen.
Her har jeg skrevet lidt om generelle fejl i vinen, så du som kunde kan lære at skelne imellem fejl og vine der bare er lidt specielle fra naturen. Søg ikke efter fejl i vinen, men vær opmærksom på de signaler du får.
Læs mere her...

Skattekammeret
Har du søgt efter kult vine, men har ikke kunnet finde dem? Skattekammeret er for kendere, der ønsker lidt ud over det sædvanlige. Vinene er alle i god stand i forhold til deres alder. Husk vi skaffer gerne hvad De søger...
Læs mere her...