Vinselskaber - Vinviden med et vink. Udskriv side

Måske har du tænkt på at holde et vinselskab sammen med dine venner, men har opgivet tanken, fordi du ikke vidste nok om vin.

Jeg vil gerne præsentere nogle af mine vine til dit eget vinselskab. Så slipper du for at skulle læse og smage dig igennem en grundig forberedelse. Du kan slappe af og nyde det.

Bliv klogere på livsnyderi fra bare 110 kroner per person. Dele af beløbet vil blive godtgjort ved evt. vinkøb samme aften.
Læs mere om prisen her …

Vinselskabet skal foregå i omgivelser, der passer dig. Det er jo så lettere for dig, at samle deltagerne. Du samler 10-12 venner, kolleger eller familie og er vært eller værtinde ved et spændende vinselskab.

Et home party med gode vine, ny viden og oplevelser. Læs artiklen om succesen her …
  
Ved arrangementet lærer I om vine, druetyper, regioner, vin & mad, glastyper, karaffelanvendelse, men især om de vine I smager. En spændende aften med god tid til at nyde de gode vine.
SMAG SELV !

Lær at bedømme en vin som de professionelle smager. Der er stor forskel på at drikke og smage vin. Her kan du med fordel læse en af mine artikler, der hedder ”Fra vindrikker til vinsmager”.

Andre gode tilbud.

Eksklusive vinforedrag, med gode vin råd.
Grundkursus i vin smagning eller i basis viden om vin.
Vejledning i valg af vine ved kombination af ”Vin & Mad” til din festmiddag.
30 minutters lyn foredrag (under velkomst drinken) om de vine I skal have til middagen.

Læs mere under TILBUD.

Som radiogæst på DR, vinentusiast og skribent vil jeg hjælpe til at gøre din dag perfekt.

Læs også ...