Prisen Udskriv side

Bliv klogere på livsnyderi fra bare 110,- per person. Dele af beløbet vil blive godtgjort ved evt. vinkøb.

Fast honorar 500,00 kr. inkl. moms og dertil kommer vinenes pris (der beregnes 12 pers. pr. flaske).

Kilometerpengene er udregnet efter Krak afstand retur ganget med 1 krone, dog minimum 185 kroner. Udgifter til færger, broer med videre skal medregnes med det fulde beløb.

En del af beløbet bliver godskrevet ved evt. vinkøb på selve aftenen. Rabatten er personlig.

Honoraret dækker vinforedrag, forberedelse, smageskemaer og materialer.

Lad os tage Silkeborg som eksempel med tema hvidvin fra forskellige distrikter. Prisen vil selvfølgelig variere, men denne pris er sammensat af et fast honorar på 500 kroner, kørslen frem og tilbage på 370 kroner og så vinen på 375 kroner. Alt i alt 1245 kroner inklusiv moms.

Ved 10 personer bliver det 124,50 kroner pr. næse inklusiv moms. En del af beløbet bliver godskrevet ved evt. vinkøb på selve aftenen. Rabatordningen er personlig for den enkelte gæst og kan ikke overdrages til anden gæst.

NB.: Minimum pris er 110 kroner pr. person inkl. moms.

Du kan kontakte mig på 74 43 53 52 eller skriv til mig her. - hvis du vil vide mere.

Tid – Varighed
Efter aftale, men regn med cirka to timer.
  
Sted – Inklusiv
Smagningerne afholdes et passende sted f.eks. hjemme hos dig, i firmaets kantine, på stranden, liggende i parken, på en båd, i bussen på vej til de tyske vindistrikter, i skoven, eller hvad vi ellers kan finde på. Levende, underholdende og lærerig vinselskab med 5 forskellige vine.
  
Hvem - Vigtig info
Oplevelsen er individuel, men kan arrangeres for par eller en gruppe efter ønske. Minimum 10 personer, men dog maksimalt 20 personer. Hvis du har særlige ønsker til din vinsmagning, så ring til mig, så vi sammen kan finde et program, der passer til dig.

Læs også ...