God samt billig vin igen og igen Udskriv side

Uge efter uge er tilbudsaviserne fyldt med vin på tilbud. Det er jo meget godt - hvis man altså ved en masse om vin. Men hvis man ikke er vinkender - så er man fortabt.

Det er nogle helt andre aviser man skal kigge i. Morgenaviserne Jyllandsposten, Politiken og Berlingske Tidende har alle en vinguide - det samme er gældende for formiddagsbladene BT og Ekstra Bladet.  En dag om ugen er der en guide til næste uges vin. Hvilken dag det er, varierer fra avis til avis, men det er omkring weekenden.

Desuden er der et stort udbud af sider med vintest på Internettet, men pas på. Læs det med kritiske øjne, da du ikke kan stole 100 % på om vurderingen er neutral.

Bruger du guiden, er der en pæn sandsynlighed for at du får fat i en vin du kan lide, da vinen er prøvesmagt af andre, end dem der sælger vinen.

Men når man så endelig har fundet sin favorit efter at have prøvet forskellige vine på tilbud, så risikerer man jo, at man lige pludselig ikke kan købe den længere. Derfor er det jo være smart at finde en vin hos Vinum Bonum til en gros priser. Og så kan du være sikker på at du kan få den igen og igen.

Læs også ...