Smag selv! Udskriv side

Hvorfor købe vin i større mængder inden du har smagt?

Lad mig, som din vinøse vejleder, stå for dit næste vinselskab, eller kontakt mig for at få sammensat en kasse blandede vine.

Meditationsvine – god vin i kassevis - der er gode til en afslappende stund. Tag dig et glas i utide, sæt dig i en god krog, sluk mobil, fjernsyn og computer og tænd for hjernen i stedet for. Til denne sunde mentale øvelse kan jeg anbefale mange vine som du selv kan smage hjemme i ro og fred til dit eget vinselskab.

Vælger du i stedet at få besøg af mig ved et vinselskab kommer du til at smage fem vine i løbet af cirka to timer. Det hele er akkompagneret af et engageret foredrag, der vil bringe dig og dine gæster tættere på begreber som smageteknik og generel sensorisk forståelse, vinproduktion, indkøbstricks, vinøse myter, forbavsende fakta og andre drikkekulturelle causerier.

Ønsker du at afholde et vinselskab privat, i vinklubben, firmaet eller foreningen kommer jeg gerne ud for at afvikle dette vinselskab med dig/jer.

Afslappet vinhygge på højeste niveau.  Vi smager hverken Petrus eller Pingus, men koncentrerer kræfterne om gode og prisvenlige vine. Læs mere her …

En omfattende indsigt formidles levende og nærværende, uden på noget tidspunkt at miste grebet om vinsmagningernes ultimative mål: en dejlig oplevelse af seriøs dansk råhygge.

Ring på 74 43 53 52 for nærmere aftale omkring vine samt priser.

Læs også ...