Generelle spørgsmål Udskriv side

Kan vinene kun købes på demonstrationer?
Ja og nej.
Ja, fordi vinene er specielt udvalgt til privatsalget og for de danske ganer. Ved et vinselskab kan du smage produkterne, og få vintips og ideer.
Og nej, fordi du kan genbestille dine yndlingsvine eller bestille en prøvekasse.

Hvad er de særlige fordele ved at købe vin ved Vinum Bonum?
Du undgår et fordyrende mellemled og spare derved imellem 20% og 30% i forhold til, hvis de skulle havde været solgt i en vinforretning.
Vinene er fremstillet af druer af højeste kvalitet, der ved korrekt servering giver dig og dine gæster mange fornøjelige timer.
Vinene leveres med en garanti mod fabrikationsfejl (se yderligere vores kvalitetskontrol). Det betyder, at du til enhver tid kan bytte produkter med fabrikations fejl hos din vinkonsulent.

Hvordan kan jeg afholde et vinselskab?
Det første skridt er at kontakte mig. Her vil du få mulighed for at stille yderligere spørgsmål og få lidt mere information. Ring 74 43 53 52 eller skriv HER!

Hvad er en takkegave?
Som tak for at holde et vinselskab, får værtinden en yderligere rabat på 5% på hendes køb samme aften.
Det er jo værtinden, der bidrager til at vindemonstrationen bliver en succes. Når året er slut belønnes den værtinde, som har bidraget mest til salget med 40% rabat på en valgfri kasse á 12 flasker.

Hvordan får jeg genbestilt vine?
Ganske enkelt. Ring eller skriv til mig eller din vinkonsulent. Oplys nummeret på vinen og mængden.

Hvordan får jeg kontakt med Vinum Bonum?
Ring til mig på 74 43 53 52 eller få kontakt direkte gennem vores Mailservice. Jeg vil altid gerne være dig behjælpelig. Ønsker du at skrive til mig så KLIK HER!

Læs også ...