Flyaway – Cimber Airs in-flight magasin. Udskriv side

Flyaway blev „født” i slutningen af 2002, idet Cimber Air ønskede en mere direkte og god kontakt til de rejsende. Og det ønske har Flyaway bestemt indfriet.

Vi får mange henvendelser fra Flyaways læsere, kommentarer til Cimber Airs produkter, glæde over personalet og den service, der ydes, idéer til nye artikler og meget andet.

Flyaway udkommer 6 gange årligt – med spændende og interessante artikler og klummer om tiden. Bladet fortæller også lidt om, hvad der sker i Cimber Air, f.eks. om åbning af nye ruter og andre spændende tiltag.

Magasinet distribueres via Cimber Airs indenrigs- og udenrigsruter, charterfly m.m. Desuden ligger Flyaway i alle danske lufthavne, som beflyves af Cimber Air og omdeles til kontakter blandt rejsebureauer og hoteller. Bladet når således vidt omkring. Pr. kvartal ligger læsertallet på ca. 200-250.000.

Tanker og gode idéer til Flyaway modtages gerne.

Flyaway byder på unikke markedsføringsmuligheder. Bladet rammer direkte erhvervslivets beslutningstagere, som udgør ca. 80% af vore flygæster. En annonce her har en levetid på minimum 2 måneder, og desuden ses annoncen nogle ekstra måneder på Cimbers hjemmeside.

Her er der mulighed for at læse eller downloade magasinet.

Kontakt chefredaktør Line Unold:

Line Unold

Tlf.: 74 12 22 02